NEGA OBRAZA2019-10-24T15:25:28+00:00

NEGA OBRAZA

Osnovna nega obraza

Površinsko čiščenje, vapozon, piling, masaža in maska.

Nega obraza z globinskim in zahtevnim globinskim čiščenjem

Površinsko čiščenje, vapozon, peeling, ročno čiščenje ogrcev in aken (pri zahtevnem čiščenju), globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, ampula, limfna drenaža, masaža in maska.

Pri vztrajnejših težavah z aknami priporočamo paket za aknaste kože, ki vključuje 10 tretmajev. Pri kontinuiranih specialnih negah v salonu in pravilni redni domači negi se stanje kože vidno izboljša.

Intenzivna hidra nega

Površinsko čiščenje, vapozon, peeling, laserski ali ultrazvočni globinski vnos ampule in seruma za intenzivno vlaženje suhe kože, limfna drenaža, masaža in ustrezna maska.

Kozmetična nega za občutljive, tudi kuperozne kože

Nega je primerna za najbolj občutljive in razdražene kože. Površinsko čiščenje, nežno luščenje odmrle povrhnjice, limfna drenaža, posebni koncentrati (ampule in serum) za pomirjanje razdražene kože, laserska terapija in nežna masaža za obnavljanje sten kapilar. Sledi še maska, namenjena kožam z nestabilnimi kapilarami.

Lifting antiage nega obraza in dekolteja

Vapozon, površinsko in globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, biološki peeling, limfna drenaža, mikromasaža z ampulo in serumom, specialna lifting masaža, laserska stimulacija, pneumolifting oz. vakuumska masaža in regenerativna lifting maska.

Za pravo prenovo kože in pomlajevalni učinek svetujemo paket pomlajevalnih neg za obraz. V desetih rednih obiskih se vaša koža prenovi, nudi mladostnejši videz, je bolj napeta in hkrati elastična, obenem pa se med obiski sprostite tudi navznoter.

Specialne nege obraza – diamantna nega obraza z vitalaserjem ter Sothys Secrets nega

Anti-age intenzivni tretma na osnovi hialuronske kisline in kolagenaKoža je edini vidni pokazatelj staranja, ki je sicer popolnoma naraven fiziološki pojav, pa vendar vsi poskušamo omiliti njegove znake. Zato temeljita terapija proti staranju v petih korakih obnovi dinamiko celičnih funkcij in optimizira običajno delovanje celic. S kombinacijo naravnih peptidov povečamo zbir zdravih celic in obnavljamo celično komunikacijo za zaščito DNK strukture.

Postopek: površinsko čiščenje, stimulacijski piling (vulkanski prah, salicilna kislina, rižev škrob in minerali), polnjenje gubic s hialuronsko kislino in vitalaserjem, rekonstrukcija povrhnjice z elastičnim pospeševalcem (semena kopra in riževi ekstrakti), glajenje gub s kozmoceutično obnovitveno masažo, nanos kolagenske lifting maske (morski kolagen, gladilni koncentrat mandljevih biovlaken in revitalizacijski koncentrat semena rožičevca in sadežev drevesa Genip). Pri negi z diamantnim pilingom se izvede piling obraza z aparatom za dimantni piling – brus z diamantno konico pobere vse plasti odmrle kože in predstavlja najučinkovitejši mehanski piling.

Dermaceutic estetski pilingi: mask peel, milk peel in mela peel

Nadzorovano postopno luščenje kože s pomočjo pilingov, ki vsebujejno visoko aktivne sestavine: AHA, BHA in TCA kisline. Celoten tretma traja približno 2 meseca: 4 obiski na 14 dni ter obvezno specializirano nego doma.

Dermaceutic tretma priporočamo tistim, ki jih motijo:

  • po-aknaste brazgotine

  • prekomerno izločanje lojnic

  • vidni znaki staranja: gube & starostne pege

  • pusta in uvela koža.

AQUAOXYBRASION – JET PEEL

Gre za neinvazivni lepotni postopek, pri katerem izvajamo piling kože s fiziološko tekočino in čistim 98% kisikom pod določenim pritiskom.

Tretma je popolnoma neboleč in prijeten, primeren za pravzaprav vse vrste kože. Kožo globoko hidrira in napolni s kisikom.

Po postopku hidropilinga izvedemo še mezoterapijo seruma s kisikom, ko z vpihovanjem čistega kisika pospešimo penetracijo izbranega mezoseruma oz. koktajla različnih serumov v globlje plasti kože.

S postopkom aquaoxybrasion in kisikovo mezoterapijo dosežemo:

  • bolj gladko kožo

  • bolj čisto kožo (ogrci,nečistoče)

  • zmanjšanje vidnih znakov staranja

  • sijaj in učvrstitev kože

Japonsko vrisovanje obrvi

Vrisovanje obrvi po t.i. japonski metodi ali microblading obrvi zagotavlja najbolj naraven izgled obrvi. Ta metoda je dalj časa obstojna, vendar ne trajna – s skalpelom in pigmentom vrisane dlačice zbledijo predvidoma po enem letu, takrat se lahko po želji postopek ponovi. več

Oblikovanje obrvi ABH

V naši Hiši vam oblikujemo obrvi po postopku Anastasia Beverly Hills. To je lepotni postopek, ki vpliva na celoten videz obraza, zato je pomembno, da to natančno estetsko delo prepustimo izurjenim strokovnim rokam. V našem salonu vam po licenci Anastasie Beverly Hills s posebno tehniko in pripomočki (šablone, pincete, čopiči, senčila, polnila, svinčniki) oblikujemo obrvi do hollywoodske popolnosti. Obenem pa nudimo paleto izdelkov, s katerimi lahko vzdržujete pravilno obliko obrvi tudi same doma, na potovanju, itd.

Oblikovanje in barvanje obrvi Henna

To je lepotni postopek, s katerim oblikujemo obrvi, nato pa jih pobarvamo s 100% naravno barvo – kano.

Obrvi pobarvamo z barvo, ki je popolnoma naravna, mešamo pa jo lahko v različne odtenke. Pobarvanost je dalj časa obstojna kot pri klasičnih barvanjih. Pri tem postopku pobarvamo tako kožo kot tudi obrvi, zato dobimo še lepši, polnejši izgled. Obstojnost barve – kane na koži je do 3 tedne, na dlačicah do 6 tednov. Sama obstojnost je individualno različna, odvisna od mastnosti kože, intenzivnosti obnavljanja kože, uporabe odstranjevalcev ličil idr.

Keratinsko vihanje trepalnic – Ellabana lash lift

To je lepotni postopek, ki tvoje trepalnice odebeli in priviha, kar odpre pogled, obenem pa tvoje naravne trepalnice še neguje z dozo keratina.

Keratín je beljakovina, ki tvori osnovno strukturo epitelijskih (kožna povrhnjica) in trdnih tkiv, kot so lasje, dlake in nohti. Njegova naloga je, da jih gradi in jim daje čvrstost.

Postopek samo priviha in nekoliko odebeli vaše trepalnice, sam postopek trepalnic ne poškoduje.

(Slika: FB Ellebana Lash lift Slovenija)

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550