KONTAKT2022-03-02T13:14:22+02:00

KONTAKT

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja, ali pa se dogovorite za eno od naših storitev kar iz naših spletnih strani. V primer uspešno poslane rezervacije pričakujte naš kontakt za potrditev le te.

HIŠA LEPOTE PORENTA

URNIK

PON – PET: 7:00 – 20:00

SOB: 7:00 – 14:00

KIAMA d.o.o.

Lepotilne dejavnosti in šport

Vevška c. 2

1260 Ljubljana Polje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o aktualnih aktivnostih za obiskovalce spletne strani hisalepoteporenta.si.


Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@hisalepoteporenta.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KIAMA d.o.o. prenehala pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravna obvestila.

051 453 550