FRIZERSTVO2018-12-10T13:35:33+00:00

FRIZERSTVO

Z izbiro profesionalnih frizerskih tehnik in preparatov se naša frizerska ekipa trudi Vam, našim strankam, ponuditi vrhunsko storitev, ki ste si jo vedno želeli. Najprej se pogovorimo, da izvemo, kakšne so vaše želje, kakšna so pričakovanja in kakšen je vaš stil, nato pa skupaj izberemo (novo) barvo las, obliko pričeske in nenazadnje nego za vaše lasišče in lase v salonu in tudi doma.

Zavedamo se, da sto vam zdravi lasje in njihov izgled izredno pomembna, zato pri našem delu uporabljamo samo vrhunske izdelke za nego lasTecnaActyva in Tigi, za barvanje barve Revlon in barve brez amoniaka NAYO ter Coloring Green.

Za specialno nego las in lasišča uporabljamo poleg neg Actyva tudi bio-etične izdelke Tecna: teabase aromaterapije za lasišče in encimske terapije za lase …

Poseben izziv so modne moške frizure ter fantovske frizure, zato ves čas sledimo aktualnim modnim trendom in novim tehnikam striženja.

Ker vemo, da želite biti urejeni vsak dan, ponujamo še izbor krtač, glavnikov, likalnikov in kodralnikov. Še posebej vsem, ki imamo težave z razčesavanjem daljših las in otrokom, priporočamo svetovno znane in večkrat nagrajene krtače TANGLE TEEZERS ter WET brush krtače za mokro razčesavanje in ‘elastike’ INVISIBOBBLES. V ponudbi imamo tudi 100% naravne, lesene krtače in glavnike TEK.

Na vašo željo lahko skupaj z vami, vizažistko in frizerko izdelamo tudi vašo celotno podobo in stilska preobrazba bo tista pika na i, ki vam bo dala nov polet naprej in osvežen stil.

Fantovske frizure

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550