NEGA NOHTOV2019-11-11T10:03:00+02:00

NEGA NOHTOV

Nega nohtov – manikura

Zmehča in odstrani se obnohtno kožico, oblikuje nohtemasira nohte s serumom in oljem in nanese negovalni podlak. Po želji se lahko lakiranje nohtov naredi z barvnimi laki, francosko metodo ali nail-art poslikavo.

Nega rok

Roke so zrcalo človeka in z njimi tudi nohti odraz naše negovanosti. in ker so še bolj, kot ostali deli telesa izpostavljeni škodljivim vplivom, jim moramo posvetiti posebno pozornost – zato je nega nohtov in rok zelo pomembna. Naredi se peeling rok in masažo. Nanese koncentrat za nego nohtov: serum, builder, olje, odstrani obnohtno kožico in oblikuje nohte. Nato sledi lakiranje.

Gelish lakiranje

S posebnimi gel-laki je lakiranje obstojno do 3 tedne in se izvaja na naravne nohte na rokah in nogah. Z gelish lakiranjem lahko ustvarjamo tudi čudovite poslikave.

Gelirani umetni nohti

Visokokvalitetna, profesionalno preuzkušena serija flex gelov za oblikovanje in podaljševanje nohtov s pomočjo UV in LED svetlobe zagotavlja čudovite nohte naravnega izgleda! Lahko se nalepi konica in nanese gel, lahko se podaljša s šablono ali pa se gel nanese le na vaš noht. sledi še lakiranje ali pa nora poslikava nohtov …

Podoben tretma imamo na voljo tudi za vaše noge – nega nog in pedikura.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550