NEGA NOHTOV2018-12-10T13:38:31+00:00

NEGA NOHTOV

Nega nohtov – manikura

Zmehča in odstrani se obnohtno kožico, oblikuje nohtemasira nohte s serumom in oljem in nanese negovalni podlak. Po želji se lahko lakiranje nohtov naredi z barvnimi laki, francosko metodo ali nail-art poslikavo.

Nega rok

Roke so zrcalo človeka in z njimi tudi nohti odraz naše negovanosti. in ker so še bolj, kot ostali deli telesa izpostavljeni škodljivim vplivom, jim moramo posvetiti posebno pozornost – zato je nega nohtov in rok zelo pomembna. Naredi se peeling rok in masažo. Nanese koncentrat za nego nohtov: serum, builder, olje, odstrani obnohtno kožico in oblikuje nohte. Nato sledi lakiranje.

Gelish lakiranje

S posebnimi gel-laki je lakiranje obstojno do 3 tedne in se izvaja na naravne nohte na rokah in nogah. Z gelish lakiranjem lahko ustvarjamo tudi čudovite poslikave.

Kraljevska nega rok

Naredi se peeling, nanese koncentrate za nego nohtov, sledi masaža rok. Naredi se parafinska obloga, da kožo zmehča in nahrani, poveča se prekrvavitev in s tem regeneracija kože. Nato se s kopitom odstrani obnohtna kožica in oblikuje nohte, sledi maska. Nato je na vrsti lakiranje.

Gelirani umetni nohti

Visokokvalitetna, profesionalno preuzkušena serija flex gelov za oblikovanje in podaljševanje nohtov s pomočjo UV in LED svetlobe zagotavlja čudovite nohte naravnega izgleda! Lahko se nalepi konica in nanese gel, lahko se podaljša s šablono ali pa se gel nanese le na vaš noht. sledi še lakiranje ali pa nora poslikava nohtov …

Podoben tretma imamo na voljo tudi za vaše noge – nega nog in pedikura.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550