NEGA TELESA2018-12-10T13:39:02+00:00

PROGRAMI OBLIKOVANJA TELESA

ULTRAZVOK

je aparat proti celulitu, vse do 4. stopnje. S prehodom ultrazvočnih nebolečih vibracij skozi tkivo pride do mehaničnega in termičnega učinka. Poveča se propustnost membrane maščobnih celic in pretok v tkivu. Iontoforeza pa usmeri tok ionov proti trupu in zmanjšuje se količina odpadlih produktov na mestih, kjer ultrazvočno obdelujemo telo.

CARBO TERAPIJA

je suha CO2 kopel, s katero pospešimo celično dihanje – izmenjavo plinov CO2 in O2. CO2 kot liposolventen plin prehaja preko kože v maščobno tkivo in sproži vazodiletacijo krvnih žil in kapilar, na to telo odgovori s hitro oskrbo tkiv s kisikom. To pa pospeši: prekrvavitve; raztapljanje maščob; izboljšanje izmenjave zastalih tkivnih tekočin in detoksikacijo; ojačanje vezivnih tkiv in izboljšan tonus kože; zmanjšanje in glajenje strij, … Postopek tudi varovalno in pozitivno vpliva na ožilje.

KAVITACIJA

Nekirurška liposukcija. Z ojačanimi ultrazvočnimi vibracijami usmerjeno tretiramo maščobne blazine na telesu (predel stegen, zadnjice, trebuha, nadlakti), kar sproža razbijanje maščobnih celic na manjše dele, ki se odplavijo preko limfe iz telesa. Svetujemo vsaj pet obiskov in kombinacijo z drugimi programi za optimalno učinkovitost.

CELUTRON

Za  zdravljenje celulita inzmanjševanje obsega na kritičnih mestih. Impulzi, ki jih izzove aparat povzročajo kontrakcijo mišic. Za to delovanje mišica potrebuje energijo iz maščobnega tkiva. To pomeni, da se takoj, ko so mišice vzburjene, prične maščoba skozi izgorevanje spreminjati v energijo. Poveča se presnova in pospešeno je odtekanje limfne tekočine. Obenem s postopkom tudi ojačujemo določeno mišično skupino, kar s pridom uporabljajo tudi vrhunski športniki kot del procesa treninga.

BODY FORMER

Anticelulitni, shujševalni in tonifikacijski program. To je aparat za odstranjevanje celulita, oblikovanje telesa in zboljševanje tonusa. Deluje na osnovi elektrostimulacije mišic, ki spodbudi zgorevanje maščobe in delo mišic. Terapija deluje na več ravneh: zmanjša plast nakopičene maščobe, ublaži celulit, tonificira mišice, izboljša napetost, spodbuja odplavljanje nakopičene vode iz telesa in z njo tudi strupenih snovi. Podobno kot celutron oblikuje in krepi določeno mišično skupino. Uporablja se ga lahko tudi kot terpevtski pripomoček po poškodbah za pridobivanje mišične moči in mase.

LIPOLIZA – LIPOX

Aparat za proizvajanje bioimpulzov, s katerimi se aktivira premik maščobnih ionov in stimulira mikrotokove limfnega in mikromišičnega sistema. Lipoliza je torej proces, kjer se proizvajajo lipolitična valovanja, ki povzročajo lokalno razgradnjo maščobe na celulitičnih in podkožnih maščobnih tkivih. Lipox je modelator – reduktor.

BODY WRAPPING

Temelji na preparativni kozmetiki in specialni kompresivni fizikalni metodi. Na problematične predele nanesemo preparat za pospešeno izločanje maščobnih ionov ali anticelulitni koncentrat in se tesno povije. Doseže se fiziološka stimulacija in poveča celično izmenjavo v podkožnem tkivu, aktiviranje limfnega sistema, organski peeling in tvorba kolagena. Body Wrapping je metoda, kjer se izgublja obseg, izboljša tonus in napetost tkiva.

LIMFNA DRENAŽA TELESA

Mehanska limfna drenaža je sistem odstranjevanja škodljivih snovi iz telesa. Z usmerjenim pritiskom te metode se odstranjuje celulit, lajša težave venoznih obolenj, zboljšuje prebavo in izgublja odvečne centimetre. Pritisk zraka v drenažnih škornjih potiska limfno tekočino v smeri limfnega obtoka. S postopkom se zmanjšujejo tudi edemi, nabrekli členki ter zatekanje nog.

ANTISTRIJE PROGRAM

Lajšamo regeneracijo krvnih žil, celic medcelične osnovne substance vezivnega tkiva in na ta način povrnemo tkivo v njegovo prvotno stanje. Površino kože očistimo in naredimo kemični peeling. Nanesemo biološki koncentrat (ampulo) proti strijam, nato posebno gelno bazo in z iontoforezo s sondo vtremo aktivne substance. Nato lahko nadaljujemo aparativno nego za tonus (Body Former).

Odločimo se lahko tudi za program Carbo (opis zgoraj) ter IPL – selektivno fototermolizo na prizadetih predelih. Ta postopek e je izkazal za še bolj uspešnega, vendar prav tako zahteva ponovitve. Nudimo tudi paket več terapij, ki je cenovno ugodnejši in zagotavlja boljšo učinkovitost ob rednih, dogovorjenih obiskih.

MIA PHARMA MP6

je električni stimulator in se uporablja kot pomožno sredstvo za: estetsko oblikovanje telesa, krepitev mišic in mišičnega tonusa (tudi pri športnikih in po poškodbah), doseganje vazodiletacije ter zmanjšanje občutljivosti za bolečine (tens).

MIA PHARMA INFRARED IRD DEVICE

Terapija z infrardečimi žarki. Površinske plasti kože vpijajo IR žarke, zaradi česar se poveča temperatura, ki aktivira krvni obtok in celični metabolizem. Blagodejnost toplotnih (IR) žarkov koristimo za terapevtske namene pri zdravljenju zmečkanin, sklepnega ali mišičnega revmatizma ter za primere distrofije mejnih tkiv. Na podorčju estetike pa IR žarki omogočajo ponovno ravnovesje v celični in izvencelični presnovi, kar je osnovni princip pri odpravljanju celulita.

VIBROSAVNA

Komora vibrosavne je kombinacija kisika, vročega zraka, aromaterapije, vibracijske masaže in glasbe. Medtem, ko ležimo v vibrosavni, se poveča izločanje telesnih tekočin in izboljša prekrvavitev. Doseže se boljši tonus, učinkuje protistresno, čisti, mehča in zboljšuje videz kože, krepi obrambni mehanizem, poveča se mentalna zbranost, odpravlja nespečnost in spodbuja proizvodnjo elestina.

KOMBINACIJE PROGRAMOV

Za najboljšo učinkovitost programov za oblikovanje telesa svetujemo kontinuirane obiske v določenem časovnem obdobju. Svetujemo 10 – 15 obiskov dva- do trikrat tedensko. Za vas oblikujemo najprimernejši paket kombiniranih terapij. Znotraj paketa vključimo različne terapije, glede na to, kaj je najprimernejše za vaše telo in dosego cilja, ki smo si ga skupaj zastavili. O primerih paketov si lahko več preberete tukaj ali pa nas za nasvet pokličete na 051 453 550 ter se dogovorite za termin informativnega posveta.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550