MASAŽE2018-12-10T13:40:36+00:00

MASAŽE

KLASIČNE MASAŽE

Klasična masaža telesa

Masaža celega telesa s klasičnim masažnim oljem. Telo je bolj sproščeno in bolj uglašeno samo s seboj. Ko se užije radost dotika, telo lahko svobodno diha, miruje in se premika. Prvovrstna nega telesa.

Klasična masaža Eva

Kombinacija klasične masaže z masažnim oljem ali maslom in dodatki eteričnih olj. Zajema masažo celega telesa, glave in obraza.  Priporočamo vsem, ki opravljajo stresno delo in zaradi hitrega ter zahtevnega življenjskega ritma čutijo napetost v celotnem telesu. Po masaži je celotno telo, tudi glava in obraz popolnoma pomirjeno in sproščeno.

ORIENTALSKE MASAŽE

Vzhodnoazijska masaža z vročimi zelišči – Pantai herbal

Masažo se izvaja s polaganjem snopkov toplih zelišč po telesu, kar prispeva k boljši prekrvavitvi in lajšanju različnih težav (revmatizem, bolečine v mišicah in sklepih, čezmerna utrujenost), masaža z olji pa obnavlja kožo ter ohranja mladosten videz. Masira se sočasno z dvema snopičema, torej v posebno krpo zavita zelišča (ingver, muškatni orešček, šentjanževka, sivka, repuš, grenka pomaranča), katere se potopi v vročo oljno kopel. 

Več

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni – La Stone terapija

Kombinacija vročih in mrzlih kamnov ter olj vzpostavi ravnovesje v telesu in človeku omogoči spoznati svoj pravi notranji jaz. Vroči vulkanski kamni povečajo sprostitev in dodajo toploto, kjer je pomanjkanje energije ali kronično stanje. Hladni marmornati kamni odvzemajo toploto na mestih, kjer je presežek energije oziroma akutno stanje. Omenjena masažna tehnika učinkovito lajša različne težave, kot so stres in napetost, nespečnost, glavobol, bolečine v mišicah in sklepih, z njo pa se tudi odpravijo energijske blokade v telesu. Prepustite se edinstvenemu ritualu.

Hanakasumi masaža

Japonska umetnost lepote. Je hranljiv in sproščujoč telesni ritual, ki združuje prebuditveni ritual, piling telesa iz češnjevih cvetov in riževega prahu, ki očisti s kože odmrlo povrhnjico, masaža stopal z elementi refleksologije prebudi zaspane energetske točke in masažo telesa s toplim karitejevim maslom, ki sprosti še zadnje napetosti. Po končani masaži je tudi koža celotnega telesa prenovljena in nahranjena. Nepozabno doživetje za telo in duha.

AROMATERAPIJA

Aromaterapija telesa

Aromatska terapija z masažo je umetnost, je popolna harmonija z oljnimi dišavami, je sprostitev duše in telesa. Arome delujejo na fizično, psihično in emocionalno počutje. Hkrati spodbuja delovanje limfnega sistema in z njim odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa.

Aromaterapija hrbta

Pritiski na akupresurne točke razporejene ob hrbtenici in eterična olja lajšajo vrsto težav, kot so stres, mišična napetost, akutne in kronične bolečine hrbta.

PROTISTRESNE IN REFLEKSNE MASAŽE

Protistresna masaža hrbta

S klasično masažo in digitopresuro na občutljive točke ob prijetni aromi mešanice eteričnih olj se odpravlja stres in izboljšuje počutje.

Protistresna masaža obraza in glave

Z masažo se gladi gube, poveča prožnost kože in odpravlja stres in omogoča razstrupljanje telesa. Pravilni pritiski na točke na glavi blagodejno vplivajo na človeka.

Refleksna masaža stopal

Z masažo refleksnih con na stopalih se uravnoveša telesno energijo in izboljšuje delovanje notranjih organov in organskih sistemov.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550