NEGA LAS IN LASIŠČA2018-01-05T21:21:48+02:00

NEGA LAS IN LASIŠČA

Imate težave z lasmi in lasiščem? V našem salonu vam poleg standardnih frizerskih storitev nudimo tudi specialne nege las in lasišča.

Teabase aromaterapija

Namenjena je vsem, ki imajo težave z lasiščem.

Aromaterapija s cvetličnimi in rastlinskimi izvlečki vsebuje 12 eteričnih olj in 8 antioksidacijskih vitaminov, ki vsak s vsojim delovanjem pomagajo, da vaše lasišče razstrupimo, očistimo in postavimo v ravnovesje. Energetska terapija je namenjena poživitvi lasišča pri oslabljenem izraščanju las in pri prekomernem izpadanju las. Čistilna terapija  pomaga uravnovesiti prekomerno izločanje maščobe, zaradi katerega pride do vnetja lasišča, srbečice, razdraženosti in lahko tudi izpadanja. Zeliščna terapija pa je primerna za tiste, ki imajo težave s prhljajem in luščenjem. Antibakterijsko in antimikotično delovanje olja čajevcaodstranjuje odmrlo kožo in pospešuje naravno obnavljanje celic. Po intenzivnem tretmaju v salonu, ki se izvaja na 28 dni, za optimalne rezultate nadaljujete z redno osnovno nego doma.

SPA encimska terapija

SPA encimska terapija je encimska rekonstrukcijska terapija za obnovo naravne sestave kemično obdelanih las. Terapija z najnovejšo encimsko tehnologijo popolnoma obnovi poškodovano strukturoodpravi poroznost in lasu povrne vlago. Ključne sestavine SPA terapije so: koencim Q10, mineralne soli, aminokislina keratin, voda, lipidi in ogljikovi hidrati. Po terapiji v salonu vam svetujemo tudi nego doma.

Tretma P-Factor za preprečevanje izpadanja las

Prvi integrirani sistem, ki zaustavi androgenetsko izpadanje las in spodbudi ponovno rast las. Z intenzivnim tretmajem v salonu in nadaljnjo nego doma zaviramo delovanje encima ‘5-alfareduktoza’, podaljšamo anageno fazo rasti las in spodbujamo rast las, uravnovesimo izločanje loja in učvrstimo lasna vlakna. Tretma se izvaja v salonu (frizer) in nadaljuje z ustrezno nego doma.

Tretma Nuova Fibra za obnovo poškodovanih las

Celostna terapija poškodovanih las z aminokislinami razstlinskega izvora, izvlečki semen hibiskusa (beljakovine, kalcij, vitamini), ter semen rdečega grozdja (procianidin). Zaradi fizikalnih, mehanskih in kemičnih dejavnikov pride do oslabitve lasne kutikule (=zunanja zaščitna plast las), kar vodi do preloma lasnega vlakna. Ker notranje celice lasu ostanejo brez zaščite, las postane občutljiv, krhek in tudi na videz zelo poškodovan. Tretma Nuova fibra nam končno omogoča, da obnovimo in ojačamo lomljive, utrujene, razcepljene in poškodovane lase. Z nadaljnjo nego doma pa obenem omogočamo tudi zaščito pred ponovnimi poškodbami in staranjem.

WHAT NITS – v boju proti uškam

Obiskuje vaš otrok vrtec ali hodi v šolo in so se vam že pojavile težave z nadvse nadležnimi ušmi? Imamo naravno preventivo, ki deluje – preverjeno!

Organska linija What Nits je brez SLS in parabenov, na osnovi treh eteričnih olj (čajevec, neem in evkaliptus) in je namenjena za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju ušivosti. Šampon What Nits lahko uporabljate za redno umivanje las, vsebovana eterična olja pa preprečujejo, da bi uši ‘zlezle’ na otrokovo glavo. Za dodatno preventivo je na voljo tudi leave-in sprej, ki deluje kot repelent, obenem pa pomaga za lažje razčesavanje tankih otroških las. Scalp Rub pa se uporabi v primeru, če so se uši že pojavile. Je 100% naraven način uničevanja naglavnih uši.

V Lepotni hiši Porenta so, poleg nege las in lasišča, na voljo tudi nega obrazanega nohtov in rok ter nega telesa.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550