Nega obraza2019-01-08T11:48:49+02:00

Najbolj popolna nega obraza daleč naokoli

Nega obraza že dolgo ni več stvar prestiža, temveč je vse bolj dostopna in tudi nujna. Hiter in stresen način življenja kožo obremenjuje in jo utruja zato si moramo vsake toliko privoščiti nekaj počitka in regeneracije. V Hiši lepote Porenta že tri desetletja in pol sledimo najboljšemu, kar ponuja narava, kar oplemenitimo z znanjem in dolgoletnimi najboljšimi praksami na področju kozmetične nege. Naša nega obraza je znana med strankami od blizu in daleč, kombinirate pa jo lahko z drugimi tretmaji. Vemo, da se v zadnjem času tudi na področju lepotne industrije pozna tehnološki napredek in pri nas sledimo tako tehnološkemu kot duhovnemu napredku na kozmetičnem področju. Prepričani smo namreč, da je zgolj oseben pristop dovolj dober za vas, zato vam pripravimo kozmetični paket, prilagojen vašemu počutju. Tako boste tudi vi užili najboljše iz tega prestižnega sveta, ki je lepotne storitve popeljal na naslednjo stopnjo: ta panoga namreč uvaja številne inovativne, nove lepotne tretmaje, ki jih lahko z vso strokovno podporo preizkusite v našem salonu. Vse informacije in opise storitev najdete na naši obširni spletni strani.

Za pomlajen in vitalen videz: limfna drenaža obraza

V našem salonu vas z veseljem in za kakršno koli terapijo sprejmemo kadar koli, potrebno je le poklicati, da se naročite na tretma limfne drenaže obraza. Tudi za nekatere druge storitve se je potrebno naročiti, vendar pri tem ne vztrajamo, saj razumemo, da se včasih mudi. Z vsemi našimi produkti pa imamo le eno skrb: vaše najboljše počutje. Tako ponujamo vse od nege obraza do masaž, pedikure in manikure ter frizerskega salona in izdelkov za vsakdanjo nego. Masaža za telo je v današnjem modernem tempu vse bolj priljubljena, saj zagotavlja sprostitev v prijetno umirjenem vzdušju. Prepustite se lahko našim maserjem, ki vas razvajajo z različnimi tehnikami, ki koristijo koži. To lahko kombinirate z nego obraza (vključno z uporabo lepotnih izdelkov) ali limfno drenažo obraza, vsekakor pa masaže in ostale storitve pripomorejo k izboljšanju vašega izgleda in počutja.

Nega obraza osvežilnaLimfna drenaža

Preizkusite izdelke za vsakodnevno nego obraza

Med našimi najbolj priljubljenimi storitvami je tudi svetovanje glede izdelkov za vsakodnevno nego obraza. Vemo namreč, da je koži potrebno vsak dan namenjati dovolj pozornosti, ne le takrat, ko se oglasite v kozmičnem salonu. V Hiši lepote Porenta smo za vas pripravili veliko informacij glede izdelkov vrhunskih blagovnih znamk, ki jih tudi uporabljamo pri naši negi obraza. Tako boste vedno ustrezno opremljeni z nasveti strokovnjakov. Smo pa tudi strokovno usposobljeni za vse druge vrste tretmajev. Odstranjevanje dlak pri nas izvajamo strokovno in neboleče, ter ga kombiniramo z negovalnim voskanjem. Pri nas tudi čudovito in negovalno poskrbimo za vaše nohte, saj imamo izjemno cenjene tretmaje, kot sta manikura in pedikura za nohte. Manikura je pravzaprav ustrezen termin za nego dlani, česar marsikdo ne ve in jo povezuje zgolj z nohti. Vključuje tako  nohte kot obnohtno kožico, ki vam jih ustrezno oblikujemo in oskrbimo z vsemi potrebnimi snovmi, tudi z uporabo laka za nohte. Pedikura pa je podobno kot manikura nega stopal, ki zajema nego in oskrbo nohtov na nogi in mehčanje ali odstranitev žuljev. Oboje se pri nas izvaja pod strokovnimi navodili in nadzorom, tako da ni nevarnosti poškodb ali napak. Oglasite se in se pustite razvajati.

Podarite lepo darilo: bon za osvežilno nega obraza za moške

Tudi moški že dolgo niso več imuni na osvežilno nego obraza in ostale lepotne tretmaje. Zaslužijo in privoščijo si prav vse lepotne storitve, kar jih dela še bolj moške in poudarja negovanost in vitalnost. V naši ponudbi je odslej tudi osvežilna nega obraza, primerna za oba spola in kot taka tudi odlično darilo. V predprazničnem vzdušju ali ob osebnih praznikih tako ne bomo več v zadregi, kaj podariti. Z veseljem vam predlagamo darilni bon, kamor lahko vključite tako nego obraza za moške kot katero koli drugo storitev iz našega repertoarja. Stopamo v korak s časom in najnovejše lepotne storitve ter napredek v tehnologiji za nego kože so pri nas vedno upoštevane. Trendom sledimo zaradi interesa in nuje, saj stranke od nas pričakujejo zgolj odličnost. Ta je naše edino merilo, kar nam tudi potrjuje tisoče zadovoljnih strank v preteklih letih, ki se vedno rade vračajo. Razumemo, da je urejenost in dobro počutje nuja in vam za vaš denar nudimo zgolj najboljše. Dovolj je kvazi lepotnih tretmajev ali limfnih drenaž obraza, ki nikoli ne uspejo zagotoviti obljubljenih rezultatov. Pri nas ste lahko brez skrbi, vrnili se boste pomlajeni in bolj vitalni kot kadarkoli prej. Naše strokovne sodelavke in sodelavci se vam bodo posvetili z vso uglajenostjo in prijaznostjo, ki si jo zaslužite. Ker gre za včasih občutljiva področja, vam jamčimo vso potrebno diskretnost. Smo izjemno ustrežljivi in strokovni, ter vedno na razpolago za morebitne spremembe tretmajev. Priporočili vam bomo tistega, ki po našem mnenju najbolj ustreza vaši situaciji, vendar ste vi tisti, ki določa, zato vam z veseljem kakšno storitev tudi prilagodimo in personaliziramo. Oglasite se nam po telefonu, preko spletnega obrazca ali osebno, veseli vas bomo vedno!

051 453 550