NEGA OBRAZA – CENIK TRETMAJEV IN NAPOTKI ZA VEČERNO NEGO OBRAZA2018-01-05T21:23:33+00:00

NEGA OBRAZA – CENIK TRETMAJEV IN NAPOTKI ZA VEČERNO NEGO OBRAZA

Nega obraza cenik na voljo na spletni strani) spada med glavne storitve, ki vam jih nudimo v Hiši lepote Porenta. Z masažami poskrbimo za vašo popolno sprostitev, izbirate pa lahko tudi med različnimi lepotnimi programi. Še posebej priljubljena je naša nega obraza. Cenik v kombinaciji s kakovostno storitvijo je tisto, kar je prepričalo že mnoge stranke, ki se redno vračajo v naš salon. Pri nas vas čaka profesionalna, obenem pa poceni nega obraza v Ljubljani. Ljubljana je mesto, kjer nas lahko obiščete ter se pustite razvajati našim izkušenim zaposlenim. Obiščete nas lahko tudi v primeru, da vas zanima barvanje las iz temne na svetlo z uporabo vrhunskih barv za lase, poskrbimo pa tudi za kvalitetno striženje dolgih las in las drugih dolžin. Za piko na i si lahko privoščite še podaljšane trepalnice, ki poskrbijo za zapeljiv pogled.

Profesionalna nega obraza – cenik in možnosti, ki so vam na voljo

Osnova za lepo in zdravo kožo je zagotovo ustrezna nega obraza. Cenik oziroma cene, ki vam jih nudimo, so zelo dostopne, zato ni razloga, da si ne bi privoščili profesionalne nege obraza. Cenik lahko primerjate tudi s ponudbo drugih kozmetičnih salonov in tako hitro ugotovite, da vam je pri nas na voljo resnično poceni nega obraza v Ljubljani. Poleg ugodnih cen vam nudimo tudi možnost izbire med zelo bogato ponudbo različnih postopkov. Po želji vam lahko tudi svetujemo glede tega, kakšna bi bila v vašem primeru najprimernejša nega obraza. Cenik je zelo ugoden pri vseh oblikah nege, ki vam jih ponujamo. Izbirate lahko med klasično mini nego, kozmetično nego z globinskim čiščenjem, nego problematične ali občutljive (tudi kuperozne) kože in med intenzivnim tretmajem proti staranju. Omeniti moramo še izjemno učinkovito, nekirurško (uporaba ELOS-tehnologije) pomlajevanje obraza. Ljubljana je torej mesto, kjer si lahko privoščite vse to in še mnogo več.

Večerna nega obraza izredno pomembna za videz in zdravje kože

V Hiši lepote Porenta vas oskrbimo tudi z informacijami o tem, kako bi morala potekati za vas optimalna nega obraza doma, pri čemer je še posebej pomembna večerna nega obraza. Dosledna vsakodnevna nega obraza doma v kombinaciji s storitvami, ki vam jih ponujamo, poskrbi za optimalne rezultate. Večerna nega obraza koži omogoči, da si odpočije od celodnevne izpostavljenosti neugodnim dejavnikom. Poleg napotkov glede večerne nege obraza vam z veseljem ponudimo tudi druge informacije, npr. glede tega, kakšna je najboljša nega obraza pozimi. Nega obraza bo z našo pomočjo mnogo kvalitetnejša, kot je bila doslej.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550