METATERAPIJA – Pomlajevanje obraza – z naravnimi metodami nad staranje kože

Pomlajevanje obraza se je skozi zgodovino zelo spreminjalo, kajti želja po mladostnem videzu in zdravi koži izhaja že iz antičnih časov. Takrat so se največ posluževali naravnih sestavin, kot so med, mleko, oljčno olje in različna zelišča. Za odstranjevanje odmrlih celic, so pripravljali pilinge iz mletih oreščkov, soli, medu ali drugih sestavin. Nega obraza je vključevala tudi masažo z naravnimi olji, ki so izboljšale prekrvavitev, učvrstile tonus kože ter ji dodale mladosten sijaj.

Nova znanja na področju kozmetike, skupaj z razvojem sodobne tehnologije pa nam omogočajo uporabo naprednih postopkov, kot so lasersko pomlajevanje, uporaba hialuronskih polnil, ultrazvočne terapije in druge metode, ki zagotavljajo boljše in dolgoročnejše rezultate.

Tistim, ki želijo kljubovati času brez bolečih operativnih posegov, priporočamo učinkovite pomlajevalne postopke, ki jih omogoča sodobno nekirurško pomlajevanje obraza. Med eno najbolj uspešnih in varnih metod zagotovo spada meta terapija obraza Dermatude. Pa si poglejmo nekaj več o tej naravni metodi pomlajevanja.

Pomlajevanje obraza

Kako deluje meta terapija za pomlajevanje obraza?

Gre za klinično dokazano naravno in povsem varno metodo, ki uspešno preprečuje staranje kože. S tretmaji vidno zmanjšamo velikost ter globino gub, izboljšamo hidratacijo, pospešimo obnavljanje, uravnovesimo proizvodnjo sebuma (oljnate snovi, ki vlaži in ščiti kožo pred okužbami). S terapijami lahko tudi uspešno zmanjšujemo pigmentne madeže ter izboljšamo videz brazgotin.

Nega obraza z vnosom različnih aktivnih sestavin skozi mikroskopsko majhne kanalčke cilja na individualno problematiko kože. Ker gre za povsem nebolečo terapijo, je primerna za vse vrste starosti in različne tipe kože. Z nadzorovano mikroperforacijo kože stimuliramo naravne aktivnosti kože. Kar 97 % povečana učinkovitost absorpcije aktivnih sestavin pospeši mehanizme kože za obnavljanje kolagenskih vlaken ter jo vzpodbudi k ponovni proizvodnji kolagena in elastina.

S postopkom ne posegamo v melanocite in globlje plasti kože, zato ne predstavlja nobenih tveganj za hiperpigmentacije, poškodbe, brazgotine ali vnetja. Tretmaji za pomlajevanje obraza so primerni za celoten obraz, vrat in dekolte, zato jih lahko izvajamo v celoti, ali le po posameznih področjih.

Nega obraza

Nega obraza z meta terapijo Dermatude prinaša hitre rezultate

Ta edinstvena metoda pomlajevanja združuje anti-aging, hidratacijo in regeneracijo kože obraza. Rezultati so zelo hitro opazni in se kažejo v boljši strukturi in čvrstosti kože, elastičnosti, manj opaznih, drobnejših porah ter svežem, mladostnem videzu.

Vsi moduli so sterilno pakirani, saj so namenjeni le enkratni uporabi. Varnostna membrana znotraj modulov preprečuje navzkrižno kontaminacijo. Vse aktivne sestavine so sterilno pakirane v ampulah za enkratno doziranje, tako da je nega obraza s tovrstnim pomlajevanjem povsem varna, zdrava in higiensko neoporečna.

Pomlajevanje obraza

Zakaj je pomlajevanje obraza z meta terapijo učinkovitejše od ostalih metod?

Terapija ima dvojno delovanje za doseganje rezultatov pomlajevanja kože, saj uporablja telesu lasten zdravilni odziv skupaj z aktivnimi naravnimi sestavinami. Deluje tako, da v koži ustvari začasne mikroperforacije ter preko novo odprtih kanalov dostavi aktivne sestavine do bazalne celične plasti. To omogoča stik z živimi celicami, ki so dovzetne za negovalne aktivne sestavine.

Te mikroperforacije se kmalu zatem začnejo zapirati, saj se telo odzove in se začne zdraviti, pri tem pa uporablja aktivne sestavine, ki so bile nanesene med zdravljenjem. Temeljna plast ostane nedotaknjena, prične pa se proizvodnja kolagena in elastina. Ta najprej zapre odprte kanale in zgladi drobne linije ter gubice. Tekstura kože postane bolj prefinjena, pore pa se zožijo in vidno zmanjšajo.

Takšna nega obraza s pomlajevanjem kože prinaša naravne rezultate, brez umetnega videza, ki ga lahko včasih opazimo pri invazivnih kirurških posegih. Nekirurški lifting je tudi cenovno ugodnejši od kirurških metod, vendar pa zahteva občasne ponovitvene tretmaje za vzdrževanje doseženega stanja. Trajanje posameznega tretmaja in število ponovitev je odvisno od predhodnega stanja kože ter pričakovanih rezultatov.

Klasična nega obraza

Posebni paketi za pomlajevanje obraza v Hiši lepote Porenta

Hiša dobrega počutja in lepote Porenta je za vas pripravila številne ugodne pakete tretmajev, s katerimi vam bomo povrnili mladosten in sijoč videz. Temelj zdrave, čvrste kože je temeljita nega obraza, s katero bomo kožo očistili nečistoč in odmrlih celic, jo temeljito globinsko nahranili ter vam izbrisali sledove utrujenosti z lic.

V kolikor se boste naročili na terapije za naravno pomlajevanje obraza, vam bomo svetovali, katera metoda je najbolj primerna za vaš tip in stanje kože. Poleg meta terapije namreč ponujamo celo vrsto neinvazivnih postopkov za pomlajevanje in učvrstitev kože ter odstranjevanje nepravilnosti. Celoten videz lahko po želji zaokrožimo s profesionalnim make-upom, depilacijo, nego nohtov, stopal ter frizerskimi storitvami.

Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo in se čimprej dogovorite za svoj termin.

Pomlajevanje obraza

vir: https://hisalepoteporenta.si/
2024-05-02T13:53:55+02:00
051 453 550