POMLAJEVANJE OBRAZA – NAMEN IN POSTOPEK POMLAJEVANJA2018-01-05T21:31:38+00:00

POMLAJEVANJE OBRAZA – NAMEN IN POSTOPEK POMLAJEVANJA

Pomlajevanje obraza je postopek, ki se ga lahko lotimo z uporabo različnih metod, vse pa imajo skupen cilj – doseganje mladostnega videza kože obraza. Uporabimo lahko invazivne metode, pri katerih je potrebno vstopiti v telo (kirurški poseg), vse pogosteje pa so danes v uporabi predvsem neinvazivne metode, ki jim lahko rečemo tudi naravno pomlajevanje obraza. Ta metoda pomlajevanja obraza ima pred invazivnimi metodami številne prednosti, saj ne obstaja nevarnosti, da bi po opravljenem posegu prišlo do nevarnih situacij ali stanj, ki bi lahko ogrozila življenje posameznika. Pomlajevanje je mogoče tudi z intenzivnim tretmajem, ki vključuje uporabo hialuronske kisline in kolagena. V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da je staranje normalen in povsem fiziološki pojav, ki se mu ne moremo popolnoma izogniti, lahko pa zmanjšamo njegovo opaznost in predvsem preprečimo pojav prezgodnjega staranja kože, zaradi česar vam nudimo naraven način pomlajevanja obraza z izjemno uspešno metodo, ki ni invazivna in ni škodljiva.

Pomlajevanje s pomočjo intenzivnega tretmaja

Pomlajevanje s pomočjo intenzivnega tretmaja s hialuronsko kislino in kolagenom omili znake staranja in je popolnoma naraven način pomlajevanja, zaradi česar za posameznika ni nevaren. Terapija obnovi delovanje celičnih funkcij in pomaga doseči optimalno delovanje posameznih kožnih celic. O pomlajevanju obraza vam bomo z veseljem podali več informacij v Hiši lepote Porenta, kjer se zavedamo, da lahko z zmanjšanjem znakov staranja izboljšamo delovanje kože in dosežemo večjo samozavest posameznika. Nudimo vam pomlajevanje kože obraza in pomlajevanje celotnega telesa.

Pomlajevanje obraza z naravnimi metodami

je eden izmed najboljših načinov, kako se lotiti zmanjševanja vidnih znakov staranja in ob tem ne prizadeti normalne funkcije kože. S pomočjo naravnega pomlajevanja koža lahko dosežemo sijočo in napeto kožo, zmanjšamo vidne znake staranja in povečamo samozavest posameznika, ki se bo v svojem telesu ponovno dobro počutil. Rezultati takšne metode so učinkoviti in dolgotrajno opazni, velika prednost pa je, da ne obstaja tveganje, da bi se koža na tehniko pomlajevanja odzvala negativno, kar se pogosto zgodi pri odločitvi za invaziven način pomlajevanja. V Hiši lepote Porenta bomo z veseljem odpravili znake staranja, ki so se v nekaj letih oblikovali na površini vaše kože. Veselimo se vašega obiska.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550