POMLAJEVANJE OBRAZA – S POMLAJEVANJEM KOŽE DO LEPE IN NAPETE KOŽE2018-01-05T21:32:54+02:00

POMLAJEVANJE OBRAZA – S POMLAJEVANJEM KOŽE DO LEPE IN NAPETE KOŽE

Pomlajevanje obraza  je povsem naraven in učinkovit način za zmanjšanje oziroma prikrivanje posledic staranja kože. Koža je največji organ, ki je vsakodnevno izpostavljen vplivom škodljivih faktorjev, zaradi katerih se lahko soočimo s prezgodnjim staranjem kože. Še posebej občutljiva je koža obraza. S pomlajevanjem obraza lahko dosežemo osupljive rezultate. Postopek ne zahteva drastičnih posegov v telo in je popolnoma naraven, zaradi česar na koži ne pušča dodatnih poškodb in je ne ovira pri normalnem opravljanju svoje funkcije. Pomlajevanje kože v Hiši lepote Porenta izvajamo z uporabo tehnologije ELOS, pri katerem s pomočjo laserske terapije in radiofrekvence  dosežemo globlje dele kože, z dovajanjem toplote pa omogočimo obnovo celic in glajenje gub na površini kože. O pomlajevanju obraza lahko povprašate prijazne strokovnjake v Hiši lepote Porenta, v kateri vam bomo z veseljem podali vse potrebne informacije o naravnem pomlajevanju obraza. Da bo vaša koža videti mladostna, lepa in napeta.

Pomlajevanje kože na zdravi način

Pomlajevanje kože je mogoče izvesti na številne načine, med katere sodijo tudi invazivni načini, kar pomeni, da pri takšnih posegih vstopimo v  notranjost telesa. Razvili pa so se tudi precej boljši, cenovno ugodnejši in predvsem naravnejši načini pomlajevanja kože, ki na kožo nimajo škodljivega vpliva in ne motijo njenega normalnega delovanja. V podjetju Hiša lepote Porenta za pomlajevanje kože poskrbijo izkušeni strokovnjaki, ki imajo na tem področju ogromno znanja in predvsem izkušenj, s katerimi vam lahko pomagajo doseči lepo, zdravo in napeto kožo. Če vas zanima pomlajevanje obraza v Ljubljani, smo v Hiši lepote Porenta pravi naslov za vas.

Pomlajevanje obraza – kdaj je priporočljivo?

Pomlajevanje obraza poskrbi za sijoč in napet videz kože na naraven način in sicer tako, da nam pomaga pri odpravi starostnih gub, peg, neenakomernega tena kože, poškodb, povzročenih s sončenjem in brazgotin. Naravni načini pomlajevanja obraza so najbolj cenjeni, saj kože ne poškodujejo še dodatno, hkrati pa vanjo ne posegajo na agresivne načine, ki bi lahko sprožili neželen odziv kože. S tehnologijo ELOS bomo v Hiši lepote Porenta poskrbeli za upočasnitev staranja kože in za doseganje osupljivih rezultatov na področju pomlajevanja obraza. Odločite se lahko tako za pomlajevanje telesa, kot tudi za pomlajevanje določenih predelov kože. Vabimo vas v Hišo lepote Porenta.

POVPRAŠEVANJE

Rezervirajte si svoj kotiček v naši hiši dobrega počutja

KONTAKT
051 453 550