Nega kože2019-01-08T12:21:12+02:00

Nega kože na osnovi priznanih spoznanj in blagovnih znamk

Nega kože je glavna specializacija Hiše lepote Porenta že več kot tri desetletja. Cela generacija zadovoljnih strank se rada vrača med nas in naš dober glas razširja v deveto vas. Smo specialisti za vse vrste nege kože, masaže, kakor tudi pedikure in manikure ter frizerske storitve. Smo profesionalno usposobljeni in naša prva skrb je stranka. Zgolj vaše zadovoljstvo je pokazatelj kvalitete nege kože, ki jo nudimo na osnovi najnovejših in najbolj priznanih tretmajev po vsem svetu. Navdih in prakso črpamo iz tujine, pa tudi iz bogate zakladnice matere narave in seveda najbolj sodobnih znanstvenih dognanj. Z nami ste v odličnih rokah in se nam lahko popolnoma prepustite. Tudi v tujini kozmetična panoga izjemno dobro uspeva in naši strokovnjaki se s svojimi kolegi popolnoma enakovredno kosajo. Čeprav se je prodaja kozmetičnih storitev konec prejšnjega desetletja nekoliko zmanjšala zaradi velike svetovne gospodarske recesije, pa se je njihov pomen po krizi še podvojil in ostajajo z dolgoročno pozitivno napovedjo. Tudi v Sloveniji Hiša lepote Porenta že skoraj štiri desetletja prispeva k dvigovanju ravni skrbi za negovanost in dobro počutje pri nas.

Popoln paket nege aknaste kože za mastno kožo na obrazu

Veliko najstnikov, pa tudi odraslih, trpi zaradi nečiste kože, zato se moramo negi aknaste kože še toliko bolj pazljivo posvetiti. V našem salonu vam ponujamo paket nege aknaste kože, ki vključuje več negovalnih tretmajev za mastno kožo na obrazu in posebne namenske terapije. Vemo namreč, da ima človeško telo kar okoli 2 kvadratna metra kože, ki je tudi največji človekov organ. Zanjo je smiselno nameniti čim bolj kvalitetna izdelke, ki jo dolgo ohranjajo mladostno in vitalno. Najbolj izpostavljena je plast kože, imenovana epidermis, na katero nanašamo produkte, kot so losijoni, kreme, tonik in čistilna sredstva. Ne smemo pozabiti na ličila, ko kožo sicer zaščitij, a jo včasih tudi dušijo, zato ji moramo preko nege aknaste kože omogočiti ustrezno dihanje in regeneracijo. Nega kože zahteva svoj čas, a z ustreznimi nasveti in izdelki je tudi to vsakodnevni užitek, ki ne vzame preveč energije in prinaša izjemne rezultate.

Nega mastne kožeNega aknaste kože

Osnova vseh tretmajev: čiščenje kože na obrazu

Poskrbeti moramo, da vsak dan izvedeno temeljito čiščenje kože na obrazu, kar je osnova za nanašanje vseh vrst izdelkov in ličil. To moramo delati doma, v salonu pa se čiščenje naredi za začetek vsake nege. Vemo namreč, da je plast kože, imenovana pokožnica najbolj občutljiva na okoljsko škodo. Zlasti lahko slabo reagira na UV svetlobo, ki lahko pušča obarvanost in suhost, koža pa se na splošno hitro odzive na škodljive vplive iz okolja. Tako lahko hitro kaže posledice staranja, ki lahko povzroči videl upadlosti, nagubanosti in izsušenosti. Milo sploh ni primerno, ko gre za čiščenje obraza. Vsa sredstva za čiščenje obraza, ki jih uporabljate, morajo biti brez mila ali brez vsebnosti snovi, ki spominjajo na milo. Vaša koža obraza je bolj občutljiva od ostalih delov kože in milo, ki se uporablja za vaše telo, je gotovo preveč ostro, zato bo vašo kožo izsušilo, čemur bo sledila reakcija. Če imate občutek, da tudi vaša koža izgublja vitalnost, se nam oglasite. Našli bomo primerno nego kože za vas med našimi storitvami, saj ponujamo prilagojene tretmaje za vsako vrsto kože.

Podarite vitalnost: darilni bon za pomlajevanje kože na obrazu

Vsi sanjamo o večno napeti koži, h kateri pa lahko pripomore tudi naš tretma za pomlajevanje kože na obrazu. Ta uspešnica je naravna in bo vaš videz vidno izboljšala in pomladila. Zlasti pozimi je koža namreč pogosto izpostavljena učinkom ogrevanja, mraza in smoga, zato ji bo ta storitev izjemno koristila, je pa tudi čudovito darilo. Združuje vse tisto, kar je pri negi obraza najboljše: naravne tretmaje z napredkom tehnologije. Pri negi kože je zelo pomembno dihanje in hidriranje, saj tudi potenje in večina drugih telesnih procesov pripomorejo k lepoti kože, ker odstranjujejo vodo iz vaših celic. Zato tudi strokovnjaki za nego kože priporočamo pitje dovolj tekočine. Pomembna je tudi zdrava prehrana in za zdravje kože so ključne bistvene maščobne kisline. Mednje spadajo omega 6, ki se najde v perutnini, žitaricah in kuhinjskih oljih. Ne pozabite na omega-3, ki jih je najti v ribah (losos, sardine), fižolu, orehih in špinači. Na splošno pa za dobrobit kože uživajte antioksidante, ki se borijo proti prostim radikalom, drugače potencialno škodljivim za zdrave celice. Vsa ta celostna skrb za kožo se vam bo obrestovala. Oglasite se nam preko spletnega obrazca, telefona ali osebno na Polju, posvetili se bomo vaši koži, kakor se spodobi. Verjamemo v oseben pristop ter vam vedno svetujemo prilagojen tretma. Nikoli ne delamo po šablonah, kar cenijo tudi naše stranke iz domovine in tujine. Vsa naša strokovnost izhaja iz rednih usposabljanj in številnih stikov s strokovnjaki v tujini, pri katerih se izobražujemo in navdihujemo. Za nego kože obraza in ostalih delov telesa smo razvili tudi lastne metode, znanje in izkušnje, ki jih delim z vami za vaše odlično počutje in blagostanje. Oglasite se nam in preizkusite, kaj ponuja narava v objemu podkovanih rok. Pričakujemo vas že danes!

051 453 550