Nega obraza poskrbi za zdravo kožo ter prepreči težave, še preden se pojavijo

Nega obraza odpravi težave s kožo, jo sprosti in pomladi. Dinamičen organ ima ključno vlogo, saj predstavlja prvo obrambo pred virusi in bakterijami. Prav tako pomaga uravnavati telesno temperaturo in ohranja ravnovesje tekočin.

Sestavljajo jo tri glavne plasti povrhnjica, usnjica in podkožje ter številne podplasti. Povrhnjica je zunanja plast, ki prepreči izgubo tekočine in ščiti pred nevarnimi snovmi. Usnjica je čvrsta in prožna srednja plast, kateri glavni sestavini sta vezivni tkivi elastin in kolagen. Podkožje pa vsebuje maščobne blazinice, krvne žile in kolagenska vlakna ter skrbi za shranjevanje energije in izolacijo.

Koža se v različnih starostnih obdobjih spreminja. Čeprav vključuje najrazličnejše mehanizme za popravljanje in obnavljanje, je ustrezna skrb zanjo še kako pomembna. Klasična nega obraza odstrani odvečne maščobe iz zamašenih por in odmrlih celic, zaradi česar je obraz osvežen. Hkrati spodbuja regeneracijo celic, omogoči enakomerno teksturo ter preprečuje izbruhe aken.

Nega obraza s pilingom in masažo, pripomore tudi k izboljšanemu krvnemu obtoku Slednji, pomaga celicam dovajati hranila in kisik. Ob tem spodbuja še občutek umirjenosti, lajša stres ter poskrbi za zdravo, gladko in sijočo polt. Nega obraza cenik katere je precej ugoden, pomaga ohranjati zdravo kožo ter prepreči težave, še preden se pojavijo.

Klasična nega obraza

Kako izbrati pravo nego obraza?

Klasična nega obraza, globinsko in zahtevno čiščenje, intenzivna hidra in nega za občutljive (kuperozne), antiage in diamantna nega, pilingi itd. Izbire je ogromno, a poraja se vprašanje, katero izbrati.

Klasična nega obraza zajema površinsko čiščenje, vapozon, piling, masažo in masko. Globinsko in zahtevno čiščenje med drugim vključujeta še limfno drenažo, ampule, dezinkrustacijo ter globinsko čiščenje z vakuumskim aspiratorjem. Takšen tretma je priporočljiv predvsem za vse, ki imajo vztrajnejše težave z aknami.

Intenzivna hidra nega obraza poskrbi za dodatno navlaženost, tista za občutljive (kuperozne) pa je namenjena razdraženi koži, saj z nežno masažo obnovi sten kapilar. Lifting anti-age s svojim pomlajevalnim učinkom prenovi povrhinjico. Ta je bolj elastična in napeta, kar se odrazi na mladostnejšem videzu.

Nega obraza cenik, za katero najdete na spletu, lahko zajema še specialne terapije, kot sta diamantna z Vitalaserjem ali Sothys Secrets. Anti-age tretma je zasnovan na osnovi kolagena in hialuronske kisline. Napredna terapija v le petih korakih optimizira delovanje celic ter obnovi dinamiko njihovih funkcij za zaščito DNK strukture. Diamantni piling se izvede s posebno napravo, ki z diamantno konico zbrusi plasti odmrle kože. Tretma vključuje še rekonstrukcijo povrhnjice z elastičnim pospeševalcem, polnjenje gubic s hialuronsko kislino in vitalaserjem ter glajenje gub s kozmoceutično masažo.

Po-aknaste brazgotine, pusto kožo, prekomerno izločanje lojnic ter vidne znake staranja odpravlja Dermaceutic nega obraza Cenik se razlikuje od terapije do terapije, odvisen pa je tudi od časovnega trajanja. Dermaceutic tretma zajema nadzorovano postopno luščenje s pilingi z visoko aktivnimi sestavinami, kot so BHA, TCA in AHA kisline.

Klasična nega obraza

Kaj vse vključuje klasična nega obraza?

Klasična nega obraza vključuje površinsko čiščenje, Vapozon, masažo, piling in hranilno masko. Koža je vsakodnevno izpostavljena številnim stvarem, kot so ličila in delci iz okolja, zato je pravilno in temeljito čiščenje nadvse poglavitno. Čeprav vsakodnevna nega obraza doma odstrani sledi umazanij, odvečnih maščob in odmrlih kožnih celic iz obraza pa, tega ne očisti popolnoma.

S časoma to prispeva k dehidraciji, hitrejšemu staranju in izbruhu aken. Profesionalno čiščenje povsem odpravi umazanijo, poveča hidracijo ter poskrbi, da aktivne in hranilne sestavine prodrejo globoko skozi povrhnjico.

Vapozon je aparat katerega, zasnova temelji na generatorju ozona in parnem čistilniku. Je sijajna metoda za zaščito kože pred onesnaževalci, saj odstrani vse nečistoče iz por, pri tem pa povrhnjici zagotovi še vlaženje. Nega obraza cenik zanjo najdete na spletni strani, sprošča mišice, spodbuja prekrvavitev in delovanje žlez, pripomore pri izločanju toksinov ter poveča oksigenacijo tkiv na celični ravni.

Dodatno regeneracijo zagotovi še piling, ki odstrani odmrle celice ter naredi prostor za nastajanje novih. S pomočjo pilinga je polt bolj gladka, elastična ter ima manj izraznih linij, brazgotin in hiperpigmentacije. Klasična nega obraza vključuje še masažo, ki kožo dodatno krepi in sprošča obrazne mišice ter nanos maske. Slednja koži nudi hranilne snovi in dodatno hidracijo.

Nega obraza cenik

Nega obraza cenik se razlikuje glede na izbran tretma

Nega obraza se ponaša z veliko prednostmi. Ne le, da sprošča, temveč pomaga odpraviti brazgotine in nepravilnosti ter zagotovi sijočo, gladko polt. Vsak posameznik ni enak, kar pomeni, da tudi njihova koža ne potrebuje enake terapije. Slednje se med seboj močno razlikujejo, velikokrat pa se prilagodijo posamezniku, zato je točno ceno izjemno težko določiti.

Na samo ceno vplivajo različni dejavniki, kot so nega, uporabljeni izdelki, povpraševanje, uporabljena tehnologija, raven izkušenj strokovnjaka in izbrani dodatki. Cena je odvisna še od rezultatov, ki jih posameznik želi doseči. Je njegov namen obraz le osvežiti? Ga nahraniti in navlažiti? Morda pomladiti?

Pomlajevalni tretmaji in druge napredne terapije za obnovo kože so nekoliko dražje kot klasična nega obraza. Treba pa je upoštevati še pogostost tretmaja. Nekateri za delovanje potrebujejo več obiskov, spet drugi manj. Nega obraza cenik, za katero je v Hiši Lepote Porenta stroškovno učinkovit, je velikokrat ena izmed najboljših naložb v splošno zdravje in dobro počutje.

Nega obraza cenik

vir: https://hisalepoteporenta.si/
2024-03-27T19:19:29+02:00
051 453 550