Frizerski salon Ljubljana | Profesionalci za moderne frizure2022-06-26T09:37:28+02:00

Frizerski salon Ljubljana je tisti salon, ki ga boste obiskovali znova in znova. Profesionalni frizerji bodo poskrbeli, da boste iz salona vedno izstopili karseda urejeno. Potrebujete moško ali ženske striženje? Morda barvanje las? Ali pa si le želite moderne frizure? Ne glede na vaše želje, vam bodo v frizerskem salonu Ljubljana z veseljem pomagali. Poleg vseh storitev nudijo tudi svetovanje, tako da ste lahko sigurni, da vam bo želena pričeska zares ustrezala.

Ste eni izmed tistih, ki z obiskom frizerja odlašate v nedogled in so na koncu vaši lasje že zares zanemarjeni? Tudi takrat vas bodo profesionalni frizerji v frizerskem salonu Ljubljana rešili iz zagate! Tako moško striženje kot žensko striženje je izvedeno strokovno, zato boste v zelo kratkem času spet imeli moderno frizuro!

Oblikovanje moderne frizure v frizerskem salonu Ljubljana

Žensko striženje

Pripadnice ženskega spola se še posebej zavedajo, kako zelo je pomembna ustrezna nega las. A čeprav lahko upoštevamo vse nasvete – uporabljamo negovalne šampone, lase negujemo z ustreznimi olji, ne uporabljamo ravnalnika za lase in podobno, pa vseeno prej ali slej pride do razcepljenosti konic. Lase namreč uničuje cela vrsta dejavnikov – sonce, vročina, različni šamponi, oblikovanje las z vročin zrakom ali ravnalnikom, veter…

Da bi poškodovanost las karseda preprečili, je pomembno, da redno obiskujete frizerski salon Ljubljana. Pogosto žensko striženje namreč pripomore k veliko lepšemu videzu las. Slednji bodo sčasoma postali veliko bolj močni, konice pa ne bodo izgledale razvejane. Pogosto žensko striženje priporočamo predvsem tistim, ki si želijo dolgih sijočih las.

Čeprav se morda zdi čudno, pa lahko do takšnih las pridemo le z rednim ženskim striženjem. Bolj kot bomo lase strigli, lepši bodo. V frizerskem salonu Ljubljana so zares profesionalci, saj znajo oblikovati raznovrstne moderne frizure. V njihovih rokah boste lahko sigurni, da boste iz salona odšli lepši in samozavestnejši. Nič ni boljšega od občutka, da dobro izgledate, kajne? Obiščite frizerski salon Ljubljana še danes!

Moško striženje

Tako kot žensko striženje je tudi moško striženje zelo pomembno. Čeprav se večina moških ne ukvarja z razcepljenimi konicami, pa se zato s samo dolžino las. Ker imajo pripadniki moškega spola najpogosteje kratke lase, vsak milimeter las naredi veliko razliko. S samo malce predolgimi lasmi lahko pride do zanemarjenega in neurejenega videza, česar pa si ne želi nihče.

V frizerskem salonu Ljubljana so specializirani tudi za moško striženje vseh tipov in dolžin las. Si želite moderne frizure? Profesionalni frizerji v frizerskem salonu Ljubljana bodo natančno preučili strukturo vaših las, obrazne linije, obliko glave ter vaš modni slog ter vam svetovali, kakšna pričeska bi vam najbolje ustrezala. Za lažjo predstavo imajo pripravljene tudi kataloge, v katerih so predstavljeni različni tipi frizur.

Moško striženje še nikoli ni bilo tako enostavno! Le pokažite na določeno sliko in že čez nekaj trenutkov boste imeli prav takšno moderno frizuro tudi vi! Prepustite domišljiji in frizerjem prosto pot ter se vsaj enkrat v življenju odločite za malce bolj drzno moško striženje. Kdo ve, morda pa boste našli tip frizure, ki vam bo zares všeč! Profesionalni frizerji v frizerskem salonu Ljubljana vas bodo prav zagotovo navdušili s svojo strokovnostjo.

Barvanje las

Barvanje las je v zadnjem času zelo priljubljeno. Zanj se sicer v večini odločajo pripadnice ženskega spola, a se v frizerskem salonu Porenta v Ljubljani vedno pogosteje srečujejo tudi z moškim barvanjem las. Lepa pričeska namreč prav vsakemu vlije kanček samozavesti in mladostnega videza. Pred barvanjem las se je sicer potrebno zavedati, da so barvani lasje še bolj občutljivi, zato je potrebujejo bistveno več pozornosti.

A nič ne skrbite, v frizerskem salonu Porenta niso profesionalni le za žensko in moško striženje, temveč imajo tudi s samim barvanjem s kvalitetnimi barvami za lase veliko izkušenj. Tako vam bodo znali svetovati, katera barva bi se najbolje podala vašemu videzu in slogu ter kako karseda učinkovito zaščititi lase pred zunanjimi vplivi.

Mi vam lahko damo le nekaj osnovnih nasvetov – izogibajte se vroči vodi, toplotnemu oblikovanju ter UV žarkom. Frizerji v frizerskem slonu v Ljubljani sicer uporabljajo zelo kvalitetne barve za lase, ki vaših las ne bodo uničile. Če boste poskrbeli za ustrezno higieno, torej uporabo šampona in regeneratorja za barvane lase, bo vaša pričeska ostala sijoča in nadvse privlačna.

Kvalitetne barve za lase in negovalna maska bodo poskrbele, da se boste za barvanje las odločali znova in znova. Če si želite, da bi vas ljudje zares opazili in vam dali tudi kakšen kompliment, se odločite za barvanje las v frizerskem salonu Ljubljana.

V frizerskem salonu Ljubljana se tako znajo spopasti prav z vsem – moškim in ženskim striženjem, barvanjem las, ustrezno nego ter urejanjem modernih frizur. Zato ne odlašajte in se oglasite pri profesionalnih frizerjih še danes. Obljubimo vam, da ko boste enkrat obiskali frizerski salon Ljubljana, se boste vanj vedno znova z veseljem vračali. Pričakujete lahko zares prijetno atmosfero, prijazno svetovanje ter profesionalnost izkušenih frizerjev. V frizerskem salonu Ljubljana nikoli več ne boste odlašali z obiskom frizerja.

051 453 550