Podaljševanje trepalnic v Hiši lepote Porenta2019-04-26T10:44:57+02:00

Katere so prednosti podaljševanja trepalnic?

Dan danes videz igra veliko vlogo v našem vsakdanu, zato – predvsem dekleta, pa tudi fantje – skrbijo, da njihova koža izgleda sveža, dekleta pa poleg kože vsakodnevno v večini skrbijo tudi za make up. Res pa je tudi, da nam vsakodnevno ličenje pred ogledalom vzame veliko časa, ki ga navadno – sploh zjutraj – primanjkuje.

Prav zaradi tega se veliko deklet odloča za podaljševanje trepalnic. Podaljševanje trepalnic je poleg uporabe maskare eden izmed najlažjih načinov kako doseči dolge in močne trepalnice, poleg tega pa podaljševanje trepalnic veča tudi njihov volumen. Ne samo, da obstajajo nekaj tednov, preden potrebujemo naslednji refill trepalnic, lahko tudi prihranijo dragocen čas zjutraj, saj se nam zjutraj ne bo potrebno ukvarjati še z ličenjem.

Podaljševanje trepalnic Porenta

Prednosti

Vedeti moramo, da je podaljševanje trepalnic na dolgi rok relativno ugodno, predvsem pa tudi udobno. Permanentne trepalnice so ob primerni negi obstojne tudi do 5 tednov. Pri podaljševanju nam ni potrebno skrbeti za to, da bi trepalnice odpadle (kot je to pri umetnih trepalnicah). Na podaljševanje trepalnic se moramo odpraviti le enkrat na štiri do pet tednov in tako prihranimo čas, ki bi ga porabili za vsakodnevno ličenje.

Veliko deklet se odloča za podaljševanje trepalnic 1 na 1. S podaljševanjem trepalnic dosežemo večji volumen in bolj goste trepalnice. Z mešanjem različnih debelin lahko tudi klasičen set 1 na 1 izpade bogato. Možno je tudi polovično polnjenje, ki ga običajno izberejo tiste, ki niso prepričane ali so podaljšane trepalnice za njih ali ne.

Postopek

Veliko deklet pa se vpraša, kakšen je pravzaprav postopek podaljševanja trepalnic. Najpomembneje je poudariti, da se vsak kakovosten postopek podaljševanja trepalnic prične s posvetom. Da je obstojnost podaljševanja trepalnic daljša, je najprej potrebno izvesti postopek čiščenja. Pred vsakim podaljševanjem trepalnic – pa naj bo to prvič ali ob korekturi – stilist očisti naše naravne trepalnice. Z njih odstrani morebitne ostanke ličil, predvsem pa jih razmasti in uravna pH vrednost. Gre za pomemben korak v postopku podaljševanja, ki izboljša vzdržljivost umetnih trepalnic in delovanje lepila.

Ko se za podaljševanje trepalnic ena na ena odločimo prvič, si je potrebno rezervirati približno dve uri časa. Med podaljševanjem trepalnic 1 na 1 bo stilist na trepalnice namestil podaljške trepalnic, ki se nikoli ne dotaknejo veke in tako pri rasti ne ovirajo naravnih trepalnic. Postopek je zdravju popolnoma prijazen in neboleč.

Zavedati se moramo, da se v treh tednih obnovi približno tretjina trepalnic. Zato moramo po postopku podaljševanja trepalnic 1 na 1 poskrbeti za korekturo (oz. refil), ki bo poskrbela za čudovit videz trepalnic še dolgo časa. Refill trepalnic je za željen videz potrebno opraviti približno enkrat mesečno. Pri postopku korekture stilist zapolni prazna mesta na novo zraslih naravnih trepalnicah in zamenja nekatere podaljške trepalnic, ki izstopajo zaradi dolžine. Korektura traja manj kot prvo podaljševanje, sicer pa zanjo potrebujemo približno uro in pol časa.

Podaljševanje trepalnic v Hiši lepote Porenta

Tudi v Hiši lepote Porenta svojim strankam ponujamo podaljševanje trepalnic. Postopek podaljševanja je uporabnici prijazen in sproščujoč. Pred samim postopkom podaljševanja se bodo naši stilisti z našimi strankami pogovorili in se odločili ali je podaljševanje trepalnic primeren postopek in bo rezultat tak, kot ga stranka pričakuje in si ga želi. Cene podaljševanja pa so dostopne v ceniku na naši spletni strani.

Kvalitetno podaljševanje trepalnic

V primeru dodatnih vprašanj o podaljševanju trepalnic smo na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred odločitvijo za podaljševanje trepalnic še pojavljajo in vam tako svetovali o tem ali je postopek za vas primeren ali ne.

Kaj moramo storiti, da bodo podaljšane trepalnice trajalo dalj časa?

Da je podaljševanje trepalnic trajno in obstojno pa se je potrebno vsaj 24, bolje pa 48 ur po podaljševanju trepalnic, izogibati vodi.  Voda, pa tudi para in parfumi, lahko slabo vplivajo na lepilo, ki se v tem času še ni popolnoma posušilo, trepalnice pa lahko tako odstopijo. Če se odločimo za podaljševanje trepalnic je nujno, da jih tudi redno negujemo, zato se vsakodnevno priporoča uporaba seruma za trepalnice, da bodo naše naravne trepalnice zdrave.

Ali lahko po podaljševanju trepalnic uporabljamo maskaro?

Vsekakor pa je potrebno biti previden tudi pri ličenju. Vsekakor se je potrebno izogibati uporabi maskare, saj lahko z njo ves postopek podaljševanja trepalnic uničimo – zato se velja odločiti ali za eno ali za drugo, nikakor pa za oboje. Ščetka maskare je namreč agresivna in lahko potrga podaljšane trepalnice. Seveda pa je zaželeno, da umetne trepalnice tu in tam tudi razčešemo. V ta namen uporabljamo čisto ščetko oz. krtačko za trepalnice. Postopek izvedemo počasi in z občutkom, da trepalnic in lepila ne poškodujemo. Seveda pa se moramo na vsak način izogibati puljenju umetnih trepalnic, saj lahko s tem napokamo lepilo ali pa celo poškodujemo naše naravne trepalnice.

051 453 550