Permanentno podaljševanje trepalnic Ljubljana – cena obiska2022-06-10T18:26:54+02:00

Podaljševanje trepalnic je izjemno priljubljena kozmetična storitev, s katero poskrbimo za permanentno urejene trepalnice. Za podaljševanje trepalnic se odločajo ženske, ki želijo biti v vsakem trenutku dneva urejene. Za skrbno nanašanje in odstranjevanje maskare si moramo vsak dan vzeti čas. Zjutraj se nam velikokrat mudi, podnevi ali med športno aktivnostjo pa se nam maskara pogosto razmaže. Njeni delci lahko zapacajo kontaktne leče in kar naenkrat imamo veliko dela s čiščenjem ali zamenjavo leč.

Po profesionalnem podaljševanju trepalnic vse te skrbi odpadejo. Še več, vsako jutro se zbudimo urejeni in ne porabimo več toliko časa za nanašanje make upa. Staro maskaro lahko dobesedno vržemo v koš. Lahko telovadimo, plavamo in počnemo kar koli, ne da bi nam bilo treba skrbeti za obstojnost maskare.

Podaljševanje trepalnic ni samo praktično, temveč tudi estetsko, saj odpre oči, pomladi obraz, popravi morebitno očesno asimetrijo in spretno skrije povešene veke. Trepalnice so kar naenkrat daljše, privihane, temnejše in gostejše. Obstaja več tehnik podaljševanja trepalnic; z nekaterimi dosežemo popolnoma naraven videz, z drugimi pa dodamo dramatičen volumen.

Podaljševanje trepalnic

Kako poteka podaljševanje trepalnic – Ljubljana

V Hiši lepote Porenta v Ljubljani nudimo različne vrste kozmetičnih storitev, med drugim podaljševanje trepalnic s priznanimi izdelki Luxlashes. Delamo po postopku Foconyes, ki zagotavlja trajne in naravne rezultate. S tem postopkom se na vsako naravno trepalnico prilepi ena svilena trepalnica ali njihov čopek. Pri tem uporabljamo lepilo, ki je dermatološko testirano in primerno tudi za osebe z občutljivimi očmi, saj ni v stiku s kožo.

Z omenjenim postopkom lahko dosežemo tudi videz hollywoodskih igralk – zelo goste in glamurozne pahljačaste trepalnice, primerne za svečane dogodke. Stranke pa si najpogosteje zaželijo čim bolj naravnega videza trepalnic z nekaj dodatnega volumna. Tak stil trepalnic je primeren za ženske, ki vsak dan nosijo make up. Če stranka ni vajena nositi ličil, je priporočljivo, da se odloči za nekoliko manjši volumen.

Podaljševanje trepalnic Ljubljana cena

Permanentne trepalnice – podaljševanje, ki je trajno in obstojno

Permanentno podaljšane trepalnice so obstojne 24 ur na dan. Trepalnice ostanejo na svojem mestu med tekom, spanjem, v službi, bazenu, savni ali fitnesu. Ker umetne trepalnice izpadajo enako kot naravne, se je potrebno približno enkrat mesečno vrniti na »refill«. Ob pravilni tehnični izvedbi podaljševanja se naravne trepalnice nikakor ne morejo poškodovati.

V Hiši lepote Porenta v Ljubljani poskrbimo za varno izveden postopek, ob katerem se stranka sprosti (lahko celo zaspi). Postopek je popolnoma neboleč in neškodljiv za zdravje. Če si želite lepšega videza svojih trepalnic, enostavnejše ličenje in vedno brezhiben videz, smo pravi naslov za vas. Odločite se lahko za naraven in diskreten videz (podaljševanje že obstoječih trepalnic z metodo ena na ena) ali močno poudarjene trepalnice (metoda volumna xD). Odločitev za vrsto uporabljene metode je odvisna tudi od strukture in zdravja vaših naravnih trepalnic.

Trepalnice podaljševanje

Podaljševanje trepalnic Ljubljana – cena

Kakšne so cene za podaljševanje trepalnic v Ljubljani? Podaljševanje trepalnic ena na ena stane 55 evrov. »Refill« na vsake štiri tedne ali več stane 38 evrov. Če se odločite za dramatično podaljševanje trepalnic xD, je cena namestitve 69 evrov, »refill« pa 45 evrov. Odstranitev trepalnic stane 19 evrov. Celoten cenik kozmetičnih storitev je objavljen na naši spletni strani.

Permanentno podaljševanje trepalnic – kako jih pravilno vzdrževati in negovati?

V kozmetičnem salonu vas bomo opremili z vsemi potrebnimi informacijami, kako vzdrževati svoje nove trepalnice. Prvih 48 ur se je potrebno izogibati pari, vlagi in vročini, da omogočite umetnim trepalnicam, da se lepše vežejo na naše naravne. Vsakodnevno jih umivate s posebnim čistilom in se izogibate mastnim, oljnim kremam in pripravkom. Pomembno je, da oči pustite »pri miru« in jih ne mencate in agresivno drgnete. S temi nasveti bodo vaše nove trepalnice dalj časa lepe in obstojne.

Permanentno podaljševanje trepalnic

051 453 550